Motto: "Intelepciune, forta, frumusete, adevar, dreptate, lumina spirituala, respect, incredere, confidentialitate, promptitudine, profesionalism, rezultate."

Biroul nostru reprezinta cu succes clientii in diferite aspecte legale implicand:

Avocatii nostri, specialisti in dreptul afacerilor, au indatorirea de a apara si promova interesele cilentului pe care il reprezinta, cu demnitate, probitate si onoare, in mod constiincios si fara a tine seama de propriile interese.

Colaboarea dintre clienti si Cabinetul de avocatura „Mitrofan Simona” are la baza respectul, promptitudinea si implicarea reala a avocatilor in rezolvarea problemelor clientilor.

Dialogul juridic fiind unul complex si specific, avocatii nostri abordeaza cu tact si intelegere orice problema, oferind solutiile practice, reale si concrete pentru fiecare problema juridica cu care se confrunta clientii nostri.

Cabinetul de avocatura „Mitrofan Simona” este deplin angajat sa mentina confidentialitatea stricta cu privire la toate comunicarile si informatiile furnizate de clientii nostri, secretul profesional fiind o indatorire fundamentala si primoridiala a avocatilor nostri.

Oferim clientilor nostri servicii de consultanta juridica si reprezentare in instanta de inalta calitate, fiind inovativi, orientati spre rezolvarea problemelor si avand o abordare deschisa si onesta fata de clienti.