Motto: "Intelepciune, forta, frumusete, adevar, dreptate, lumina spirituala, respect, incredere, confidentialitate, promptitudine, profesionalism, rezultate."

Drept imobiliar

Drept imobiliar

Cabinetul de avocatura „Mitrofan Simona”ofera clientilor redactarea de opinii juridice, rapoarte de due diligence si memorii cu privire la toate aspectele legate de imobile.

Avocatii nostri redacteaza antecontracte, contracte de vanzare-cumparare, contracte de finantare, contracte de inchiriere, contracte de ipoteca, contracte de antrepriza, regulamente de condominiu.

Oferim consultanta Antrepenorului general cu privire la toate aspectele legate de dezvoltarea proiectelor imobiliare, intocmirea contractelor cu proprietari si finantatori.

Asistam si reprezentam clientii privind concesiunile si inchirierile terenurilor, a halelor industriale, si spatiilor comerciale.

Oferim asistenta juridica in dezvoltarea proiectelor imobliare, si asistam impreuna cu clientii nostri la negocierea contractelor si a documentelor auxiliare in domeniul imobilar.