Motto: "Intelepciune, forta, frumusete, adevar, dreptate, lumina spirituala, respect, incredere, confidentialitate, promptitudine, profesionalism, rezultate."

Onorarii

Onorarii

Pentru activitatea desfasurata in interesul clientilor nostri, practicam atat onorarii fixe, onorarii orare cat si onorarii de successi va putem oferi cea mai potrivita solutie in functie de complexitatea si timpul necesar rezolvarii cazului dumneavoastra.
Pentru activitatea sa profesionala avocatul are dreptul la onorariu si la acoperirea tuturor cheltuielilor facute in interesul clientului sau.
Onorariile vor fi stabilite in raport de dificultatea, amploarea sau durata cazului.
Stabilirea onorariilor avocatului depinde de fiecare dintre urmatoarele elemente: timpul si volumul de munca solicitata pentru executarea mandatului primit sau activitatii solicitate de client, natura, noutatea si dificultatea cazului, importanta intereselor in cauza, imprejurarea ca acceptarea mandatului acordat de client il împiedica pe avocat sa accepte un alt mandat, din partea unei alte persoane, daca aceasta imprejurare poate fi constatata de client fara investigatii suplimentare, notorietatea, titlurile, vechimea în munca, experienta, reputatia si specializarea avocatului, conlucrarea cu experti sau alti specialisti impusa de natura, obiectul, complexitatea si dificultatea cazului, avantajele si rezultatele obtinute pentru profitul clientului, ca urmare a muncii depuse de avocat, constrangerile de timp in care avocatul este obligat de imprejurarile cauzei sa actioneze pentru a asigura servicii legale performante.
Cheltuielile efectuate de avocat in interesul procesual al clientului se estimeaza anticipat la momentul incheierii contractului si se desocotesc pe masura informarii documentate a clientului cu privire la cuantumul si destinatia lor. Partile pot suplimenta aceste cheltuieli, pe parcursul derularii contractului, prin acte aditionale.
Pentru informatii specifice suplimentare si pentru oferte de servicii, va rugam contactati-ne la adresa de e-mail: office@avocatmitrofan.ro